Geen producten (0)

Bij LINTLAND kunt u op de volgende manieren veiligbetrouwbaar én gemakkelijk betalen:

  1. iDEAL
  2. Bank / Giro overschrijving
  3. PayPal


Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. 


Veilig en betrouwbaar betalen

Als u bij het afrekenen van uw product kiest voor overschrijving krijgt u een factuurnummer door. Het openstaande bedrag maakt u over op onze rekening onder vermelding van dat factuurnummer. Dit kunt u doen met behulp van een normaal overschrijvingsformulier of via telebankieren. Zodra de betaling bij ons binnen is zullen wij onmiddellijk de bestelling versturen. Hieronder vindt u de gegevens die nodig zijn voor het overschrijven via de bank:

Bank: ING Bank N.V.
Rekeningnummer: 6310105
Ten name van: Lintland te 's-Gravenhage
IBAN: NL57INGB0006310105
BIC : INGBNL2A
Onder vermelding van het bestelnummer en/of factuurnummer. 


Veilig en betrouwbaar betalen met Visa en Mastercrad via PayPal

PayPal is met meer dan 71 miljoen gebruikers de wereldwijde marktleider op het gebied van on-line betalen. PayPal biedt elke koper de mogelijkheid tot het snel en eenvoudig openen van een gratis account. Dankzij de beste technologieën en hoge veiligheidsstandaarden houdt PayPal al uw gegevens veilig en prive. Als PayPal gebruiker heeft u de mogelijkheid om een bedrag naar eigen inzicht over te maken op uw eigen PayPal account. Dit bedrag schrijft u over van uw bank- of girorekening naar uw PayPal account. Dit geeft u dan de mogelijkheid om vanaf deze account een betaling te doen aan ons of één van de vele andere PayPal partners wereldwijd. Deze service is geheel gratis voor u als gebruiker en u heeft ten alle tijde de mogelijkheid om indien gewenst uw geld snel en eenvoudig weer terug te storten op uw eigen bankrekening.

Indien u een PayPal account wilt aanmaken ga dan naar www.paypal.nl